Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Dette er HP+. En smart skriverløsning.

HP+ er den smarte skriverløsningen som tenker fremover, slik at skriveren alltid er klar når du er det - sikrere, mer produktiv og mer bærekraftig enn noensinne. 

Velg HP+ og få 6 måneder med Instant Ink og ett ekstra år med HP-garanti 

*Krever bruk av Original HP-blekk/HP-toner gjennom printerens levetid

Smart skrivere

En HP+ skriver som er koblet til skyen holder seg oppdatert, sikker og er alltid klar for utskrift. Med Smart Cloud Resilience kan HP+ skriverne oppdage og feilsøke problemer før de påvirker deg, slik at de er klar når du er klar! 

 

HP+ skrivere med Smart Security er alltid et steg foran hackere og holder din informasjon sikker. I tillegg trenger du ikke beskymre deg for at andre skal se dokumenter og informasjon du skriver ut. HP+ skriverne lar deg skrive ut nå og hente senere når du er ved skriveren - genialt!

Instant Ink - aldri tom for blekk

HPs Instant Ink abonnement er et smart abonnement på blekk som sørger for at du får blekk eller toner levert til deg når du begynner å gå tom. Spar opptil 70% på orginalt HP-blekk! Etter de første 6 månedene vil Instant Ink-abonnementet bli belastet basert på valgt utskriftsplan, med mindre avtalen blir brutt.

 

Med fleksible månedlige Instant Ink-planer betaler du bare for det du bruker. Ingen bindingstid eller årsgebyr!

Smart-app

Dokumenter eller andre papirer - skann et hvilket som helst antall sider samtidig. Avanserte funksjoner gir deg en profesjonell skanner som beskjærer, flater ut, glatter ut og lar deg redigere dokumenter.

 

Med mobilfaks kan du enkelt sende en sikker faks direkte fra telefonen.

 

Skann, legg ved, send og få levert de evinnelige bilagene med bare ett trykk. Avanserte snarveier fungerer med Google Drive, DropBox og mer for å gjøre det raskt og enkelt å få dokumentene dine til rett sted eller person!

HP+ er smart for planeten

Med HP+ planter vi trær og beskytter skoger for hver side du skriver ut. HP+ har fokus på planeten med utskrifter med netto null avskoging!

 

Plastavfall er et stort problem. Med Instant Ink bidrar ikke dine patroner til dette. Bare send oss brukte blekkpatroner i de forhåndsbetalte konvoluttene, så resirkulerer vi dem for å lage nye blekkpatroner. 

Hvorfor HP+? 

Vanlige spørsmål om HP+ 

Velg HP skriveren som passer deg