Tynn. Lett. Kraftig. Klar for alt.

 

YouTube Video -

Apple MacBook Air er et resultat av 40 år med utvikling. 40 år med innovasjon. 40 år med å utvikle hvordan du best kan gjennomføre arbeidshverdagen på din måte. 40 år med å gjøre livet, det være seg jobb eller fritid, enklere. 40 år med å gjøre det enklere for deg!

Batterilevetid som gjør at den ikke tar kvelden før du gjør det. Her kan du jobbe hele arbeidsdagen uten å bekymre deg for å tom for strøm.

Kraftig nok til den kraftigste oppgaven. Intel Core i5 sammen med Intel HD Graphics 6000 tar det meste på strak arm. Alt fra redigering av bilder til streaming går i superfart.

WiFi teknologien er selvsagt den siste, med 11ac får du trådløse hastigheter langt raskere enn tidligere. Større rekkevidde får du også, slik at du kan jobbe der du vil, og ikke der router/basestasjonen er. 

Lagring gjøres på en flashdisk som er  17 ganger raskere enn en vanlig harddisk. Det vil si at alt du gjør, vil du heretter gjøre raskere.

Operativsystemet heter OS X og er verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner. Enkelt å bruke, vakkert å se på og utviklet for å utnytte maskinvaren på best mulig måte. Og det fungerer. Alltid. 

 

 

Her har du utvalget innen MacBook Air, den hendige og portable 11,6" eller den noe mer håndterbare 13,3". Forskjellige typer raske Dual Core prosessorer fra Intel. Forskjellig størrelse på det raske internminnet. Forskjellig størrelse på den raske SSD-disken. Og akkurat nå har vi to stk 13,3" som er ekstra hyggelig priset. Valget er ditt!

YouTube Video -