Dagligvare

Dagligvarebutikk med Samsung Digital Signage

Her bruker butikken Intermarché Grocery Store store skjermer fra Samsung for å vise tilbudene de har denne dagen. Budskapet kan enkelt byttes ut og man trenger ikke egne personer til å skrive plakater for butikken. Tiltaket i butikken var spesielt vellykket i ferskvareavdelingene hvor utvalget kan varierer fra dag til dag og man enkelt bare oppdaterer skjermene med tilgjengelig kjøtt, fisk og annen ferskvare som er tilgjengelig for butikken de aktuelle dagene.

- “The Samsung displays show
our products and price specials
with bright, full-color graphics
and moving images that get the
customer’s attention.”
Mr. Philippe Beaufils, Store Manager

Slate bar


WOW-faktor i baren

Slate er en bar i New York og de hadde behov for å tiltrekke seg flere walk-in kunder samt å være attraktive for eventer i sine lokaler. Løsningen ble 25 Samsung UD skjermer spredt rundt i lokalet. Baren fikk en økning på 25% ved populære sportssendinger samt en boost på sine bookinger av diverse selskaper i lokalet.

- “We wanted to be on top of the trend and ahead of many
other venues in the integration of a complete audio-visual solution,” says Fok. “The costeffectiveness of purchasing the displays over renting them was a massive consideration.
Ease of use, bezel width and mounting convenience were also top on my list.”

Digitale menyer hos Crown Café

Cafeen ved Staue of Liberty tok i bruk skjermene fra MD-C serien til Samsung for å vise sine kunder menyene sine. Med mer enn 600 gjester per time så Crown Cafe en forbedring i flyten i restauranten sin og kundene opplevde også kø-tiden som kortere på grunn av skjermene. Skjermene kuttet behovet for en ekstern media-player for å levere innholdet og hjalp dermed til å redusere kostnader samtidig som skjermene hjelper til med å spare strømkostnadene. Det er enkelt for restauranten å vise frem en frokostmeny tidlig på dagen når den første fergen til øya ankommer kl. 9, og skifte til lunsjmenyen litt senere på dagen med Samsung MagicInfo.

- “The response to the new technology
that Samsung has brought to Crown Café is
terrific,” says Hill.

 Crown cafe


Se hvordan Hesburger i Finland digitaliserte sine restauranter for å spare kostnader og tilby kundene riktig pris og meny i forhold til sine nasjonale kampanjer..


Se hvordan Beanpole i Korea virkelig har utnyttet mange av løsningene Samsung kan tilby. Dette er fremtidens butikk.