Introtilbud t.o.m 30.04.21


Ubegrenset data

Fri bruk av data. Full frihet for de
ansatte. Gjelder Telia Ubegrenset.


Miks og match

Sett sammen abonnement
som passer dine ansatte.


5G inkludert

Alle abonnement fra Telia
har 5G inkludert.


Data Rollover

Automatisk overføring av
ubrukt data til neste måned.

 

Hvorfor velge Telia?

Mobiltelefonen er en viktig del av hverdagen, og at abonnementet er knyttet til bedriften trenger ikke sette begrensninger for bruken. Med Telia har man full fleksibilitet, og ikke minst, full kontroll på sluttfakturaen.

Bedriftsabonnement fra Telia

Ved å inngå samarbeid med Telia gjør vi det nå enda enklere for deg som kunde å få samlet både innkjøp av IT-utstyr og administrasjon av mobilabonnement på en plass.

Spørsmål/veiledning?

Kontakt oss på salg@komplettbedrift.no eller 33 00 51 50 (08-16).

Nyhet! - Telia UbegrensetMed Telia Ubegrenset trenger verken bedriften eller den ansatte å tenke på data eller kostnader. Ta Teams-møtet i bilen, svar på mail på kafé eller ta siste innspurt før helgen på toget. Med fri data kan du enkelt og trygt koble deg opp og jobbe over mobilnettet. Du kan selvfølgelig også strømme både fotballkamper, barne-tv og serier. Bruk mobilen som du vil, summen på fakturaen er den samme.

Med ubegrenset mobildata i abonnementet kan du enkelt logge deg på og jobbe over alt, enten det er på toget, i bilen på vei hytta eller fra en benk utenfor nabokaféen. Da er det verdt å merke seg at det er langt tryggere å jobbe gjennom mobilnettet, enn det er å koble seg opp til åpne WiFi-nettverk.

Fremtidssikret – klar for 5G

Telia har åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Både Telia Dobbel-abonnementene og Telia Ubegrenset har 5G inkludert. Les mer om 5G fra Telia.

Full kontroll

Som administrator får du full oversikt over bedriftens abonnement, tjenester og kostnader i selvbetjeningsportalen Telia Min Bedrift. Systemet snakker også med de største regnskapssystemene.Ekstra datapakker

Tom for data? Da kan du enkelt kjøpe mer - og dataen er tilgjengelig med en gang. Gjennom Telia-appen kan den ansatte selv kjøpe ekstra datapakker på 1, 5 eller 10 GB. Pakkene kan enten faktureres arbeidsgiver eller betales direkte av den ansatte gjennom Vipps.

Music Freedom

Med Telia Music Freedom kan du høre så mye musikk du vil på jobbtelefonen, helt uten at det går utover dataen som er inkludert i ditt bedriftsabonnement.

Data Boost – ubegrenset data når du trenger det

Med Data Boost kan ansatte som har Telia Dobbel kjøpe seg 1, 3 eller 12 timer med ubegrenset data. Perfekt for hytteturer eller reiser. Datapakkene kjøpes enkelt gjennom Telia-appen og kan betales med Vipps.

 

* Telia Dobbel: Priser er oppgitt eks mva. og gjelder eksklusivt for nye kunder ved bestilling hos Komplett Bedrift. Forutsetter 24 mnd. binding. Veil. pris på Telia Dobbel 2GB 299,-/mnd, Telia Dobbel 6GB 399,-/mnd,-, Telia Dobbel 15GB 499,-/mnd. Kampanjepris gjelder til og med 30.04.2021. Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

**Telia Ubegrenset: Priser er oppgitt eks mva. og gjelder eksklusivt for nye kunder ved bestilling hos Komplett Bedrift. Forutsetter 24 mnd. binding. Veil. pris på Telia Ubegrenset 699,-/mnd. eks. mva. Kampanjepris gjelder til og med 30.04.2021. Ubegrenset fart på Telia Ubegrenset innebærer 300 Mbit/s. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB. Inntil 30 GB kan benyttes i EU/EØS, Storbritannia og Sveits, deretter 4 øre pr. MB. Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.