Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Fem irritasjonsmomenter alle kjenner fra møterommet

Det trenger ikke å koste mye å løse disse!

Uansett om du jobber i en oppstartsbedrift og er sulten etter å forandre verden, i et designbyrå der møterommene er utformet av interiøreksperter, eller i et stort konsern med streng kleskode og nøye utarbeidet kutyme, må du finne deg i å delta i møter. Møter er (på godt og vondt) en essensiell del av hverdagen til veldig mange.

Det er likegyldig hvilket miljø og formål det er - alle har å tjene på at møtene foregår effektivt, at man ikke kaster bort tiden på å finne frem utstyr,

riktige kabler, at man slipper å ringe IT-sjefen for at videokonferansen med USA skal være gjennomførbar. Og ikke minst – at det ikke koster unødvendig mye.

Du kjenner selv trolig til mange av utfordringene når det gjelder møterom, og kanskje har du opplevd mange av disse selv? Vi har løsningene!

 Irritasjon 1 - Presentasjonen er ikke optimal!

 

En god skjerm er gjerne sentral i et velutstyrt møterom. Uansett om den skal brukes til å vise presentasjoner eller gjennomføre videokonferanser, er det viktig at skjermen har god oppløsning og bildekvalitet. Ikke minst er det vesentlig å tenke på hvor stor skjermen skal være, avhengig av blant annet møterommets størrelse.

En såkalt Public Display-skjerm er tilpasset denne type bruk – det er i utgangspunktet vanlige flatskjermer, men de er strippet for unødvendige funksjoner, som TV-tuner. Samtidig støtter de diverse bedriftsvennlige funksjoner, som for eksempel sentral styring fra en datamaskin. Slike skjermer egner seg veldig godt til å stå på kontinuerlig og vise informasjon, og vil som regel være et naturlig midtpunkt i ethvert velutstyrt møterom.

Prøv disse møtreomsløsningene: 

          

Samsung Public Display 55"      Samsung Public Display 40"

#2Videoløsningen er for dårlig

#2Videoløsningen er for dårlig

Foto: Colourbox

Videokonferanser er viktig for mange. Å ta praten med kolleger eller kunder over video, fremfor å reise, sparer gjerne bedriften for mye penger og tid, i tillegg til at det tar hensyn til miljøet.

De fleste vet hvor frustrerende det kan være å snakke med noen når lyden hakker og bildet skurrer, og her er det derfor viktig med bra utstyr som sørger for skikkelig bildekvalitet, fleksibilitet og som ikke legger beslag på for mye båndbredde.

Et godt videokonferanse-kamera leverer 1080p-bilde (med koding som justerer videostrømmen kontinuerlig slik at bildet holder kvaliteten til enhver tid), bra synsfelt, panorering, vipping, det kan betjenes med fjernkontroll, og har gjerne mikrofoner som fjerner støy og ekko, slik at lydkvaliteten blir optimal.

Det finnes mange gode kameraer å velge mellom, det du må spørre deg selv om er først og fremst hvor store grupper som forventes å delta i samtalene. Her har vi noen forslag:

Prøv disse møteroms-løsningene:

                                                                                   

                              

Logitech ConferenceCam Group                                 Logitech ConferenceCam Conne