Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Grunnet ekstrem etterspørsel er GeForce RTX 3080 midlertidig utilgjengelig for salg. Klikk på motta varsel og få beskjed så fort produktene er tilgjengelig for salg igjen. Dersom du allerede har bestilt et GeForce RTX 3080 beholder du din plass i køen og vil få produktet tilsendt så fort vi får det på lager.

GeForce RTX Ampere - et rekordstort hopp i ytelsen

Med GeForce RTX 3000-serien ryster Nvidia virkelig opp spillverdenen og gir deg også ytelsen du trenger for å rendre komplekse 3D-scener, redigere video i 8K og lar deg strømme direkte med den beste kodingen og bildekvaliteten. Ampere-arkitekturen betyr andre generasjons RTX-kort, der ytelsen både med og uten raytracing øker betydelig. Under panseret er det flere nye funksjoner, inkludert oppgraderte RT- og CUDA-kjerner, forbedret AI-skalering via DLSS og RTX IO-grensesnittet som lar grafikkortet snakke direkte til SSD-lagringen.


 

RTX 3080:


GeForce RTX 3080 ble lansert 17. september 2020 og er etterfølgeren til den populære RTX 2080. Nykommeren tilbyr opptil dobbelt ytelse, noe som åpner for sømløst spill i 4K-oppløsning og et helt nytt nivå av raytracing i moderne spill. Dette er kortene for deg som ønsker en skikkelig oppgradering på datamaskinen din.

RTX 3090:

RTX 3070:


GeForce RTX 3070 lanseres senere i oktober og tar over for RTX 2070 - et av de mest populære grafikkortene fra forrige generasjon. Ytelsen samsvarer med det tidligere flaggskipet RTX 2080 Ti, men til en mye lavere prislapp og med flere nye teknologier under panseret. Dette er kortene for deg som ønsker en god oppgradering for pengene.