Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøp PC eller nettbrett med Windows 8.1 eller Windows 7 i dag, så får du Windows 10 gratis*.

*Se kravene for tilbudet nederst på siden
Superrask oppstart og virtuelle skrivebord. Startmenyen er tilbake og bedre enn noensinne. Windows 10 har alt det mange har ønsket seg – og mer til. Så ikke vent, kjøp nå.

 

Et trygt valg for bedriften.

Windows 10 er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker. Derfor kan du være trygg på at alt fungerer slik du ønsker. Dessuten er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert. Dermed får du alltid en smidig opplevelse, med de beste funksjonene og den nyeste beskyttelsen mot virus, nettsvindel og skadelig programvare.
En personlig nettleser

Den splitter nye nettleseren Microsoft Edge er skreddersydd til deg som bruker. Skriv direkte på nettsider, og del markeringene på en enkel måte. Les artikler på nett uten distraksjoner, og få personlige anbefalinger i adressefeltet. Dette er noen av funksjonene som gjør det enkelt å jobbe offline.

 

For alle enheter

Lagre filene dine med OneDrive for å ha tilgang og kunne dele uansett hvor du befinner deg. På den måten kan du ta med deg filmer, musikk og bilder uansett hvor du skal. 15 GB lagring er inkludert uten ekstra kostnadInformasjon om tilbudet.

1. Kjøp en kvalifisert Windows-enhet.

2. Hent din kostnadsfrie oppdatering når den blir tilgjengelig på windows.com/windows10upgrade

 

*Tilbudet gjelder for kvalifiserte enheter med Windows 7 og Windows 8.1 (inkludert enheter som du allerede eier) i ett år etter at Windows 10-oppgraderingen blir tilgjengelig. Du finner mer informasjon på www.windows.com/windows10upgrade. Krav for maskinvare/programvare gjelder; ikke alle funksjoner er tilgjengelige for alle enheter. Internettilkobling kreves, med Windows Update aktivert. Avgifter fra internettleverandører kan tilkomme. Oppdatering til Windows 7 SP1 og Windows 8.1 kreves. Gjelder ikke Windows RT/RT 8.1. Du finner mer informasjon på www.windows.com/windows10upgrade. Informasjon om kompatibilitet og annen viktig informasjon om installasjon finner du på nettstedet til enhetens produsent og på www.windows.com/windows10specs.

 

Produktene som vises før lansering, kan bli endret. Programvare selges separat.