Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Corsair One - gaming-PCen som gjør jobben til en lek!

Prislappen kan virke avskrekkende, men hvor mye koster det bedriften å måtte vente på maskinvare som ikke holder følge? Kan dagens prosesser gjøres raskere? Hva med slitasjen som følger med å sitte ved en PC som støyer og spyr ut varmluft? Invester i en mer effektiv hverdag i dag!

CORSAIR ONE er utstyrt med den kraftige åttekjernersprosessoren Intel Core i7-9700K eller den enda kraftigere(!) Intel Core i9-9900K, NVIDIA GeForce RTX 2080 og prisbelønt CORSAIR DDR4-minne, og gir deg all ytelsen til en topp arbeidsstasjon i et utrolig kompakt, stille, forbløffende minimalistisk design. 

Rask, stille, kompakt: CORSAIR ONE omdefinerer hva du kan forvente deg av en høytytende PC. Utrolig rask, kompakt og stille, med en sofistikert, minimalistisk design.

Helt unik: Kledd i et 2 mm tykt, perleblåst aluminiumsskall. CORSAIR ONE minimalistiske og ekstra lille formfaktor er laget for å sitte på toppen av skrivebordet ditt, ikke under det.

Sees, men høres ikke: Zero RPM-modus gir mulighet for stille, vifteløs drift når den er inaktiv.

Patentert væskekjølingssystem: CORSAIR ONEs prosessor og skjermkort blir avkjølt ved hjelp av et patentert system med assistert konveksjonsvæskekjøling, og oppnår høyere klokkehastigheter, lavere temperaturer og minimalt med støy.

Gå lenger enn 4K : Opplev imponerende innlevelse med flere skjermer med støtte for opptil tre 4K-skjermer med NVIDIA® G-SYNC, VR og HDR Superior

RGB-belysning og personlig tilpasning: Innebygde RGB-lysrør og kraftig CORSAIR iCUE-programvare lar deg tilpasse systemets utseende.

Spørsmål? Våre eksperter sitter klare til å hjelpe deg!

YouTube Video - CORSAIR ONE - THE FIRST EVER GAMING PC FROM CORSAIR