Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Digital signage 2.0 – Digital signage gjort enkelt med DatabeatOMNI.

DatabeatOMNI er en skybasert og brukervennlig digital signage løsning som passer bedrifter i alle størrelser.

Meld deg på vårt gratis webinar for å lære mer om hvordan din bedrift kan ta i bruk digital signage.

YouTube Video - DatabeatOMNI - From Anywhere to Everywhere.

Hvorfor DatabeatOMNI? 

 

Enkel publisering

 

I DatabeatOMNI kan du enkelt publisere innhold til skjermer i løpet av minutter. Du kan også tidsstyre innholdet til å vises på et visst tidspunkt og dato. DatabeatOMNI er skybasert, så du kan publisere fra hvor som helst i verden så lenge du har en internettforbindelse og en PC eller Mac.

 

Kostnadseffektivt


Databeat OMNIplay er en lisens-basert app som spiller av publisert innhold på skjerm. OMNIplay finnes i flere versjoner tilpasset ulike behov og er svært prisgunstig, og støtter både Samsung, LG, Android og Windows. Du bestiller selv lisenser i DatabeatOMNI når du har behov. Selvbetjening er rimeligere for oss og rimeligere for deg som kunde.

 

Mindre hardware


Samsung, LG, Sharp og Philips har smarte skjermer. Ved å utnytte allerede innebygget hardware i disse, elimineres behovet for å kjøpe eksterne og kostbare PCer for å avspille innhold. Databeat er verdensledende på såkalt System On Chip (SoC) teknologi og samarbeider direkte med flere ledende skjerm- leverandører.

 

Prøv gratis

 

DatabeatOMNI er gratis å prøve. Det er ikke noe krav til å legge igjen kredittkort eller tidsbegrensing for å prøve plattformen. Det betyr at du kan komme i gang uten forpliktelser og unødige oppstartskostnader. På våre nettsider finner du også Academy videoer for at du skal komme enkelt i gang samt brukermanualer.

Klikk her for å prøve gratis