Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Innovative skjermer med høy ytelse

Philips høytytende skjermer kombinerer utmerket bildekvalitet med stilfullt design, og er laget av slitesterke materialer med miljø og helse i fokus. Med Philips ultrabrede skjermer kan du øke produktiviteten med en effektiv 2-i-1-løsning og få en brukeropplevelse som er personlig tilpasset dine behov.

 

Ultrawide 

 

Å investere i en ultrabred skjerm er et klokt valg av flere grunner. Først av alt gir det deg sjenerøse arbeidsplasser, og dermed muligheten til å øke produktiviteten din ved å effektivt organisere og administrere flere oppgaver samtidig. En større skjerm gir en ideell plattform for multitasking, siden du kan ha flere vinduer og programmer åpne samtidig uten å måtte bytte mellom dem. Med høy oppløsning og krystallklar bildekvalitet kan du også få en eksepsjonell visuell opplevelse, enten du jobber med grafikk, videoredigering eller datadrevet analyse.

 

USB-C 

 

Med den smarte USB-C-dokkingstasjonen fra Philips kan du øke antall tilkoblinger og frigjøre den bærbare datamaskinen fra tungvinte adaptere. USB-C-teknologien muliggjør også superrask dataoverføring og strømming mens du lader datamaskinen. Dette betyr at du kan koble til og begynne å jobbe uten komplikasjoner.

• Bytt ut overflødige ledninger med en fleksibel løsning. Dette fører til en mer organisert og strømlinjeformet forbindelse.

• USB-C gir høy kvalitet og hastighet.

• Utvid portene dine med flere nye tilkoblinger, for eksempel en RJ45 ethernet-kontakt for lynrask tilkobling.

 

Høyoppløselige skjermer 

  
Philips HiRes-skjermer har paneler med ekstra høy ytelse, som gir høyoppløselige bilder med levende grafikk og skarp presisjon. Takket være en imponerende UltraClear-teknologi får brukerne muligheten til å glede seg over detaljerte bilder i 4K UHD og 5K2K, som tar den visuelle opplevelsen til nye høyder. Dette imponerende utvalget av høyoppløselige skjermer gjør hvert bilde og hver video levende og detaljert, noe som er avgjørende for designere, videoredigering og andre kreative fagfolk som streber etter å få alle detaljer riktig. Men også for de som jobber med å produsere mer krevende presentasjoner, ved å muliggjøre en enklere og mer effektiv arbeidsflyt med klarere og mer detaljerte visuelle representasjoner.

 

Innovasjon og bærekraft 

 

Philips innovative skjermer er spesialdesignet for bærekraftig produktivitet og energieffektiv design. Her finner du en blanding av fremtidig teknologi og bærekraftstenkning. Emballasjen til Philips dataskjermer består av 100 prosent resirkulerbart materiale, og noen skjermmodeller er laget av så mye som 85 prosent resirkulert plast. PowerSensor- og LightSensor-funksjonene reduserer energiforbruket og forlenger levetiden til skjermen ved å justere skjermens belysning samtidig som den gir et krystallklart bilde. I listen for grad av innovasjon hos Philips finner du blant annet smarte løsninger som innebygd webkamera, ThunderboltTM og opptatt lys.