Innovative skjermer med høy ytelse

Skjermer har blitt en naturlig del av hverdagen både hjemme og på jobb. Skjermene fra Philips har høy ytelse, smarte løsninger, levende skjermbilder og en tidløs design som sørger for at du får mest mulig ut av tiden du bruker foran skjermen.

UltraWide skjermer

Øk produktiviteten din og jobb mer effektivt med to skjermer i en. Philips ultrabrede skjermer øker din produktivitet og effektiviserer arbeidshverdagen din med en generøs arbeidsflate som gir deg to skjermer i en!

USB-C skjermer

Bli kvitt alt rotet, koble til og lad med bare en USB-C kabel! Med USB-C-docking trenger du bare en kabel for å koble til din bærbare PC til skjermen din, og alt tilbehøret ditt kan kobles rett i skjermen.

Høyoppløselige skjermer

Skjermer for detaljerte bilder i høy bildekvalitet og fargegjengivelse. Philips HiRes-skjermer har ekstra høyytelsespaneler som leverer bilder med høy oppløsning med levende grafikk og skarp presisjon.

Miljøvennlige skjermer

Godt valg for miljø og helse for den moderne arbeidsplassen. Philips miljøskjermer er spesielt designet for bærekraftig produktivitet og energieffektiv design. Emballasjen til Philips-skjermer består av 100 prosent resirkulerbart materiale, og noen skjermmodeller er laget av så mye som 85 prosent resirkulert plast.

YouTube Video - Philips Docking Monitors  |  Simplified connections, endless possibilities
YouTube Video - Philips 499P9H SuperWide monitor | Wide open possibilities
YouTube Video - Value your privacy | Philips monitor with Privacy mode
YouTube Video - Ultra Wide-Color technology | Philips monitors