Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Interaktivitet skaper aktivitet og engasjement!

I dag finnes det interaktive løsninger i over 65 prosent av alle norske klasserom. Med sin 15års erfaring er Interactive Norway landets ledende kompetansesenter på interaktive skjermløsninger til offentlige sektorer, møterom og distributører av SMART Board, Powerwise og Nureva.

 

SMART - Interaktive løsninger for naturlig læring.

Måten vi lever på, sosialiserer og konsumerer informasjon i den tiden vi lever i, tilsier at digital interaktivitet kommer til å være minst like viktig også i årene som kommer. Se Interactive sine opplæringskurs for informasjon om flere smarte funksjoner på SMART boards. Tenk om læring inne i klasserommet, kunne være like naturlig som læring utenfor? Det kan det! SMART lager løsninger der elevenes samhandling og læringsutbytte står i fokus.

Oppdag Prowise til klasserommet.

En god lærer utgjør den største forskjellen - men Prowise sine integrerte løsninger til klasserommet kommer som en god nummer to. Sammen kan vi skape et læringsmiljø som er mer engasjerende, mer inspirerende og øker læringsutbyttet i norske klasserom.

MX serien gir læreren alle muligheter til å skape engasjerende undervisning med en kombinasjon av fysisk og digital læring. Denne SMART Boarden har et solid og robust design, og lar elevene delta aktivt i undervisningen.

6000S serien er den seneste modellen med eksklusiv teknologi (ToolSense™) laget for å kombinere fysisk og digital læring. 

6000S serien

6000s-straighton-small-bin

MX serien 

product-image-mxv2

YouTube Video - SMART Board i alle rom på Europas mest moderne ungdomsskole - Gystadmarka ungdomsskole

For spørsmål rundt bestilling, ulike løsninger eller opprettelse av konto og fakturering ta kontakt med salg@komplettbedrift.no eller tlf: 33 00 51 50.

For mer utfyllende info om Interactive klikk her: https://interactive.no/utdanning/