Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøp Galaxy Tab S9 FE | FE+ og få Smart Book Cover på kjøpet*

 

NYHET! Samsung Galaxy Tab S9 FE er et praktisk nettbrett som er utviklet for deg som ønsker å få utrettet mer; som både vil ha et effektivt verktøy og storslått underholdning, kreative muligheter og anledning til å uttrykke din egen stil. I perioden 4. - 22. oktober 2023 får du med et Smart Book Cover til en verdi på ca. 840 - 920kr med på kjøpet. Se mer info nederst på siden. 

Velg din Galaxy Tab her:

 

Galaxy Tab S9 FE Galaxy Tab S9 FE+

 

Galaxy Tab S9 FE 

 

Galaxy Tab S9 FE+

 

Slik får du produktet ditt! 

Kjøp en utvalgt Samsung Galaxy Tab S9 FE/FE+ i perioden 04.10 - 22.10 2023.

Følg trinnene nedenfor for å få Smart Book Cover;
1. Registrer en Samsung Account³ senest 15-11-2023.


2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy Tab S9FE/FE+ senest 15-11-2023. Gå til "Utforsk", klikk på "Fordeler" øverst til venstre i appen og velg gjeldende kampanje. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.


3. Trykk på knappen "Ta del i tilbudet" for å komme til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen og oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Vær oppmerksom på at registrering og utsendelse av tilleggsprodukter håndteres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.


4. Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse til den e-postadressen som er knyttet til din Samsung Account. Opplysningene gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics AB. Hvis registreringen godkjennes, vil tilleggsproduktet sendes av Aditro Logistics AB innen ca. 30 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et tilleggsprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet sendes senere enn etter 30 dager.⁴


5. Hvis du har spørsmål angående kampanjen, kan du kontakte Samsung kundesupport på 21 55 28 07 eller besøke www.samsung.com/no/support/contact/.

* Gjelder ved kjøp Samsung Galaxy Tab S9FE/FE+ (SM-X510/SM-X516/SM-X610/SM-X616), anbefalt utsalgspris fra 6790-11290 NOK) hos utvalgte forhandlere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Tilbudet gjelder kun tablets som er kjøpt og aktivert i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Tilbudet gjelder fra 04-10-2023 til 22-10-2023 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet en (1) gang per kvittering/faktura og person/husstand som oppfyller kampanjevilkårene. For å få ditt tilleggsprodukt fra Samsung må fullstendig navn, e-postadresse, kvittering og serienummer for kjøpet av Samsung Galaxy Tab S9FE/FE+ registreres via Samsung Members eller på S9fe-bookcover2023.aditro-kampanj.se/?lang=nb senest 15-11-2023. Fullstendige vilkår: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/se/pdf/S9FE_FE-plus_Smart-Book-Cover_Norwegian_TC.pdf

1. Etuiet som er inkludert i tilbudet, Smart Book Cover, avhenger av tabletmodell i henhold til følgende: Tablet S9 FE (SM-X510, SM-X516) – Smart Book Cover EF-BX710PBEGWW Tablet S9 FE+ (SM-X610, SM-X616) – Smart Book Cover EF-BX810PBEGWW

2. Tilbudet gjelder hos følgende forhandlere: Elkjøp, Power, Komplett, Netonnet, Elon, ICE, Telenor, Mobit

3. Registrer en Samsung Account ved å gå til "Innstillinger" → "Kontoer og sikkerhetskopiering." → "Kontoer" → "Legg til konto". Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account. Personopplysninger vil bli behandlet i forbindelse med deltagelse i kampanjen. I samsvar med gjeldende personvernlovgivning sletter Samsung alle personopplysninger mot slutten av den ordinære kampanjeperioden. Det er derfor ikke mulig å etterregistrere eventuelle bestillinger når registreringsperioden er utløpt. Mer informasjon om dette finner du i Samsungs personvernerklæringen for denne kampanjen, som er tilgjengelig her https://www.samsung.com/no/estore/privacy-policy.

4. Den innsendte informasjonen sjekkes manuelt av vår logistikkpartner Aditro Logistics AB. Ved godkjent registrering sendes tilleggsproduktet av Aditro Logistics AB etter cirka 30 virkedager til den oppgitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et tilleggsprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet bli sendt senere enn etter 30 dager. Hvis tilleggsproduktet er utsolgt, har Samsung rett til i stedet å tilby et tilsvarende produkt av tilsvarende verdi. Levering skjer kun i Norge, Sverige og Danmark, og tilbudet gjelder i den angitte kampanjeperioden. Vi ber deg være oppmerksom på varsler som kommer via e-post eller SMS. Dersom tilleggsproduktet har blitt returnert til Samsung fordi det ikke har blitt hentet, vil Samsung bare sende tilleggsproduktet på nytt maksimalt én (1) gang og innenfor den angitte kampanjeperioden.