Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Contour Design for bedrifter

Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamus som RollerMouse, Unimouse og datatilbehør med 25 års erfaring. Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader


Bruk av ergonomiske arbeidsredskaper som f.eks. mus, gir en rekke fordeler. Rent helsemessig får du en bedre og mer komfortabel arbeidsstilling. Denne økte arbeidskomforten er med på å redusere plagene som ofte oppstår ved bruk av vanlig datamus.

 

Hvorfor er ergonomisk datamus en god investering?

Svarer på det er enkelt, det er veldig lønnsomt for bedriften.


Visste du at NHO / Sintef har beregnet at sykefravær koster arbeidsgiver i gjennomsnitt kr. 2.600 i tapt produksjon og økte kostnader pr. dag! Det er omtrent det samme som prisen på 1 stk. RollerMouse det. Og, jeg kan love deg at du ikke blir sykemeldt kun en dag hvis du får musearm. Jeg har selv blitt operert i skulderen og var sykemeldt i 7 uker. Tenk deg hva det kostet min arbeidsgiver. I tillegg hadde jeg veldig mye smerter lenge før operasjonen og jeg må nok innrømme at jeg også ble ganske ineffektiv i den perioden.

 

Mange brukere «venter» dessverre til smerte og ubehag oppstår før de kjøper midtstilt mus. For de aller fleste av disse fungerer RollerMouse veldig effektivt for å lindre og eliminere smerten … men, tenk forebygging … forebygging er klart mest lønnsomt og mange PC-brukere vil bli spart for mye smerte og ubehag hvis de kjøper RollerMouse før de får vondt. I tillegg unngår bedriften mye unødig sykefravær og brukerne blir veldig fornøyde med en arbeidsgiver tenker forbygging.

Når du vil arbeide smartere og mer effektivt.

ROLLERMOUSE - En mer effektiv måte å jobbe på.

Akkurat som kroppene våre er forskjellige, har vi ulike ar-beidsoppgaver,arbeidsstillinger og behov. RollerMouse er mer enn bare en mus. Den er utviklet i samarbeid med ergonomieksperter som har forsket på å finne den beste måten å arbeide på.Spar på kreftene, og øk presisjonen RollerMouse er plassert rett foran tastaturet. Du holder hendene foran kroppen og bruker små og lette bevegel-ser, noe som betyr mindre anstrengelse for nakke, skuldre, albuer og håndledd. I tillegg kan du enkelt skape variasjon ved å bruke begge hender. Dette bidrar til at du konsen-trerer deg bedre og jobber mer presist.