Kombiner en kraftig HP-arbeidsstasjon med Adobes kreative muskler

HP er ledende innen arbeidsstasjonssegmentet, og deres kraftigste PC-er setter standarden for innovasjon, ytelse og pålitelighet. Kjøper du en HP-arbeidsstasjon nå, får du et 12-måneders Adobe-abonnement med på kjøpet.

HP-arbeidsstasjoner er kraftige forretningsmaskiner, raske og enkelt utvidbare. De er designet for å optimere samarbeidet mellom prosessor, minne, grafikkort, operativsystem og programvarekomponenter, og garanterer deg imponerende datakraft, støttet av hele systemet. Disse kraftige enhetene er laget for å møte kravene til fagfolk, enten de jobber med store og komplekse datasett, komplekse kreative produksjoner, eller intrikate 3D-modeller.

Kjøp en HP-arbeidsstasjon nå og få et Adobe-abonnement

Hvis du kjøper en av de utvalgte HP-arbeidsstasjonene nå, vil du kunne velge mellom et årsabonnement på enten Adobe Photography- eller Adobe Premiere Pro-pakken. Denne kampanjen er gyldig til ut juli 2023.

Etter at kjøpet er gjort, kan du aktivere abonnementet ditt her.


Vilkår og betingelser

Tilbud gyldig til 31-07-2023. Kampanjen gjelder så lengt lageret rekker. Fyll ut skjemaet hos HP senest 31.07.2023 for å aktivere abonnementet ditt.