Herlig lyd og video for en profesjonell opplevelse, uansett hvor man er

Hvordan hybridarbeid fungerer, er i stadig endring. Derfor har også vi endret oss, slik at vi kan hjelpe deg med å holde tritt med utfordringene du støter på i arbeidshverdagen. Speak, Evolve, Pro og Biz er prisbelønte, verdensledende produkter du allerede kjenner og er glad i. Nå har vi videreutviklet dem til Speak2, Evolve2 og Engage. Dermed takler de alle de støyende og forstyrrende utfordringene den nye hybride arbeidshverdagen fører med seg.

Lær mer om sertifiserte enheter her >

Ta neste skritt i hybridarbeidets utvikling

  • Jabra har videreutviklet debestselgende Evolve-produktene for å skape en krystallklar lydopplevelse i alle hybride situasjoner. Kanskje ikke så rart at disse produktene brukes av over 30 millioner profesjonelle over hele verden

 

  • De ultrafleksible Evolve2-headsetet har fantastiske fokusfremmende funksjoner, for eksempel oppgradert støydemping, forbedrede mikrofoner for åpne kontorlandskap, og vår banebrytende nye Jabra Air Comfort-teknologi. Dette gjør det mye lettere for medarbeiderne dine å samarbeide og konsentrere seg uansett hvor de velger å jobbe.

 

Nyheter >

   

Liten og perfekt utformet

Jabra introduserer et nytt medlem av Evolve2-serien: Evolve2 Buds. Evolve2 Buds er bærbare og praktiske ørepropper for når du trenger å jobbe utenfor kontoret.

Ikke alle ørepropper er likedan. Visste du at noen – som Evolve2 Buds – faktisk er sertifisert for møteapper som Microsoft Teams og Zoom? Alt avhenger av den profesjonelle USB-adapteren – noe ikke-sertifiserte enheter ikke har. Koble til datamaskin og voilà: en mer stabil tilkobling og en mye bedre opplevelse på din møteplattform.