Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

 

Herlig lyd og video for en profesjonell opplevelse, uansett hvor man er

Hybridarbeidet er stadig i endring. Jabra har også . Speak, Evolve, Pro og Biz er prisbelønte, verdensledende produkter du allerede kjenner og er glad i. Nå har vi videreutviklet dem til Speak2, Evolve2 og Engage. Dermed takler de alle de støyende og forstyrrende utfordringene den nye hybride arbeidshverdagen fører med seg.

Lær mer om sertifiserte enheter her >

 

Ta neste skritt i hybridarbeidets utvikling

  • Jabra har videreutviklet de bestselgende Evolve-produktene for å skape en krystallklar lydopplevelse i alle hybride situasjoner. Kanskje ikke så rart at disse produktene brukes av over 30 millioner profesjonelle over hele verden

 

  • Det ultrafleksible Evolve2-headsetet har fantastiske fokusfremmende funksjoner, for eksempel oppgradert støydemping, forbedrede mikrofoner for åpne kontorlandskap, og den banebrytende nye Jabra Air Comfort-teknologien. Dette gjør det mye lettere for medarbeiderne dine å samarbeide og konsentrere seg uansett hvor de velger å jobbe.

 

   

   

Liten og perfekt utformet

Jabra introduserer et nytt medlem av Evolve2-serien: Evolve2 Buds. Evolve2 Buds er bærbare og praktiske ørepropper for når du trenger å jobbe utenfor kontoret.

Ikke alle ørepropper er likedan. Visste du at noen – som Evolve2 Buds – faktisk er sertifisert for møteapper som Microsoft Teams og Zoom? Alt avhenger av den profesjonelle USB-adapteren – noe ikke-sertifiserte enheter ikke har. Koble til datamaskin og voilà: en mer stabil tilkobling og en mye bedre opplevelse på din møteplattform.

Den intelligente videoløsningen som gir alle den samme møteopplevelsen.

PanaCast 50 er en unik videobar med enestående lyd og bilde for givende og produktive møter. PanaCast 50 har tre videolinser på 13 MP som gir deg tydelig 180-graders bilde og den AI-drevne programvaren viser alltid det som skjer under møtet på en intelligent måte

Jabra PanaCast 20 Videokonferanse

Jabra PanaCast 20

- 4K Ultra-HD Video
- AI-aktivert bildeforbedring
- Fleksibel, bærbar og lett
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 1-2 uker.
2 199,-
Eks. mva.

Personlig videokonferanse, men ikke slik du er vant til.

I en tid hvor vi finner ut av de forskjellige utfordringene med å være tilkoblet og produktive hjemmefra, er videokonferanser viktigere enn noensinne. Det er tid for å oppleve neste generasjons intelligente, sikre og bærbare videoløsning med Jabra PanaCast 20.