Komplett-PC: Nordens største PC-produsent!

Alle Komplett-PC blir bygget etter kundens ønsker og krav. Dette betyr at vi ikke bygger noen PCer før vi har en ordre fra kunde. Dette betyr at du som kunde står fritt til å bestemme hvilke komponenter som skal inn i PCen. Det er en kjensgjerning at forskjellige arbeidsoppgaver krever forskjellig maskinvare. Hos Komplett Bedrift kan du skreddersy en arbeidsstasjon til å passe perfekt til brukeren og programvaren, og ikke omvendt. Komplett anbefaler Windows Pro, og alle PCer blir levert med Windows 10 Pro. Vi elsker det vi gjør og derfor har vi alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Om det er noe du lurer på så har vi produkteksperter som hjelper deg med å skreddersy en Komplett-PC til å passe perfekt til ditt behov. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Det er ikke uten grunn av vi er nordens største PC-produsent!


- Skreddersøm – Du velger vi bygger
- Windows 10 Pro inkludert i prisen på alle Komplett-PC
- Mulighet til å velge utvidelseskort DU trenger
- Vi bygger 50.000 unike PCer i året
- Nordens største PC produsent
- Alltid nyeste maskinvare

Under finner du 4 bestselgere innenfor Office PC, alle med unike funksjoner og finesser som skal hjelpe deg og din bedrift til å utføre jobben og deres tjenester enda bedre.

Og finner du ingen PC som passer deg og ditt bruk? Da trykker du bare konfigurer inne på en av PCene som passer best, og velger eventuelle komponenter som du ønsker. Eller ønsker bort. Med Komplett PC er alt mulig. Og finner du ikke modellen du ønsker, eller justere til den konfigurasjonen som du trenger? Da tar du kontakt med en av våre kunderådgivere på salg@komplettbedrift.no eller tlf. 33 00 51 50. 

Og er du på utkikk etter en kraftigere PC, av typen arbeidsstasjon? Vi har tatt utgangspunkt i de mest vanlige programmene til kreative næringer, og deretter satt sammen en rekke arbeidsstasjoner. Så har du et spesifikt behov til ditt program, så er muligheten stor for at vi har perfekt maskin til ditt bruk! Ta en kikk!