Fremragende ytelse, legendarisk pålitelighet!

Lenovo er en av verdens største PC-produsenter, og ulike ThinkPad-serier kjennetegnes ofte av legitimitet. Lenovo utfører testing i samsvar med US Military Specification (MIL-Spec) mot de ytre punktene, slik at ThinkPad-serien bærbare datamaskiner faktisk tåler mer enn stresset på arbeidsdagen. Med det prisbelønte presisjonstastaturet med rød TrackPoint® touchpad, ergonomiske taster og komfortable multimediaknapper, har Lenovo også brukervennlighet. Alt dette og mer har gjort Lenovo et selvstendig valg for norske selskaper. Nedenfor finner du alle våre modeller i ThinkPad-serien og hva som kjennetegner dem. Usikker på hvilken Lenovo som passer best for deg? Ta kontakt!

Lenovo ThinkPad T-serie - Førsteklasses bærbare PC-er

Ytelse og varighet får du mye av i flaggskipserien av bærbare PC-er til Lenovo. Med en førsteklasses design og kvalitet som man finner i ThinkPad T-serien, samt de prisbelønte, sølesikre tastaturene, eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner og kraftige ytelse setter disse bærbare PC-ene en gullstandard de fleste andre har problemer med å slå.

ThinkPad T14 med Intel

Fra kraftig Intel®-prosessor til eksepsjonelle NVIDIA®-grafikkort – ThinkPad T14i har alt du forventer av en bærbar PC for å få jobben gjort, uansett størrelse. Lynrask Wi-Fi 6 får deg på nettet enda fortere. Praktiske og tidsbesparende funksjoner som taster for samtalekontroll, moderne ventemodus og talestyrt reaktivering forenkler arbeidsflyten.

ThinkPad T14s med Intel

Med sin lave vekt og høye ytelse setter ThinkPad T14s en ny standard for bærbare jobb-PC-er. Den har kraftig Intel®-prosessor, lang batteritid, gode skjermalternativer å velge mellom, rikelig med lagringsmuligheter og smartere sikkerhet. I tillegg kommer praktiske og tidsbesparende funksjoner som taster for samtalekontroll, moderne ventemodus og talestyrt reaktivering.

ThinkPad T14s med AMD

Med sin lave vekt og høye ytelse setter ThinkPad T14s en ny standard for bærbare jobb-PC-er. Den har kraftig AMD-prosessor og grafikk, lang batteritid, rikelig med lagringsplass og smartere sikkerhet. I tillegg kommer praktiske og tidsbesparende funksjoner som taster for samtalekontroll, moderne ventemodus og talestyrt reaktivering.

Lenovo ThinkPad T15

Lenovo ThinkPad T15i er en kraftmaskin av en bærbar PC, med stor 15,6" skjerm og tastatur med talltaster, perfekt for brukere som vil ta maskinen med seg. Den har alt du trenger for å få jobben gjort, fra kraftig Intel®-prosessor til mulighet for dedikerte NVIDIA®-grafikkort, 4K-skjerm, tidsbesparende taster for samtalekontroll, moderne ventemodus og talestyrt reaktivering.