Galaxy S9|S9+ med Tab A 10.1 inkludert
Akkurat nå får du ved kjøp av Galaxy S9 eller S9+ en Galaxy Tab A 10.1 inkludert i kjøpet. Perfekt julegave til både deg selv og en til!
Tilbudet gjelder i perioden 30.11 - 20.12.

Slik gjør du:

1. Åpne Samsung Members appen som er forhåndsinstallert på din nye S9|S9+. Sørg for at SIM-kortet er satt inn og at du er logget på med din Samsung-konto. Hvis du ikke har en Samsung-konto, kan du registrere deg her: http://account.samsung.com/ Sørg for at Samsung-kontoen din er opprettet i samme land der SIM-kortet ditt ble kjøpt (du må ha et nordisk SIM-kort).
2. Klikk på “fordeler”.
3. Klikk på banneret "For deg som har kjøpt Galaxy S9 eller S9+”. Legg merke til at det kan ta opptil 3 dager før banneret er synlig i Samsung Members.
4. Klikk på “Vis detaljer”.
5. Fyll ut dine personopplysninger (leveringsadresse, kontaktinformasjon – telefonnummer). Sørg for at navnet samsvarer med navnet på din legitimasjon for å kunne hente ut din pakke.
6. Klikk på “søke produkt“ og velg ditt produkt fra listen.
7. Skriv inn produktets IMEI (15 siffer). Du kan finne IMEI nummeret på følgende måte. Innstillinger > Om telefonen > IMEI (spor 1).
8. Last opp din kvittering (maksimum størrelse 7 MB).
9. Velg kjøpsdato.
10. Om all informasjon er korrekt, kan du se din gratis gave og navnet på produktet du velger. Klikk ‘Gå videre’.
11. Du vil motta en bekreftelse per e-post, og din Galaxy Tab A 10.1 vil bli sendt til leveringsstedet nærmest deg.
12. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen i perioden 30. november–31. desember 2018.

* Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy S9 eller S9+ i alle farger. Verdi kr 1 990,- inkl MVA. Tilbudet gjelder for kjøp i perioden 30. november–20. desember 2018 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet må benyttes med Samsung Account i Samsung Members-appen mellom 30. november og 31. desember 2018. Galaxy Tab A 10.1 leveres separat og ikke sammen med telefonleveransen (registrering av og bekreftelse på kjøp gjøres i Samsung Members-appen).