Visste du at hvert eneste år leverer Cisco flere titalls millioner SMB-svitsjporter?

Cisco er det største navnet innen nettverksdrift, synonymt med suksess i de største og tøffeste nettverksmiljøene i verden, men Cisco Small Business-switcher viser at også Cisco kan tenke smått.

Cisco Small Business Switch-familien kombinerer det beste av Ciscos ytelse, pålitelighet og valuta for pengene med en produktutforming som er spesielt innrettet mot utfordringene som små bedrifter står overfor hver dag.

Cisco sitt brede produktutvalg gjør at det finnes en switch til ethver behov! Hva slags trenger du? Se alt fra Cisco her.

Finner du ikke ønskelig switch i vårt sortiment, ta kontakt med vår salgsavdeling på mail: salg@komplettbedrift.no eller telefon: 33 00 51 50 så skal vi hjelpe deg med å finne riktig switch til ditt behov.

Intuisjon er det som driver oss som mennesker. Nå kan den samme styrken drive nettverket ditt. Ved å forenkle administrasjonen for å gjøre arbeidstid til sekunder, fokus på automatiseringsprosesser for å redusere kostnader og bruke analyser for å forbedre ytelsen. Cisco jobber hele tiden for å drive teknologien og nettverket framover. Ta i bruk nåtidens teknologi og vær med å forme fremtiden du også.

Cisco SB-switch

Meraki Go by Cisco