Finn riktig Mac til dine arbeidsoppgaver.

Uansett hvilken Mac du velger, får du en utrolig ytelse og et hav av muligheter med verdens mest avanserte operativsystem – slik at du kan jobbe så produktivt som mulig.

Fra kraftige prosessorer til praktfulle skjermer og lagringsteknologier med høy ytelse – Mac er laget for å øke produktiviteten din. Få arbeidet raskt og enkelt unna med inkludert programvare som gjør hver eneste Mac til en fryd å bruke.Lag presentasjoner. Sett opp regnestykker. Kommuniser og samarbeid med de andre på teamet. Integrer med viktige bedriftssystemer. Arbeid sømløst på iPhone og iPad. Hver eneste Mac er laget for din måte å jobbe på.

Apple Mac mini

Mac mini er et kraftsenter som ikke bare er snill mot lommeboken, men som i tillegg rommer hele Mac-opplevelsen – på 19,7 kvadratcentimeter. Bare koble til skjermen, tastaturet og musen din, og så er du klar til å sette i gang.

 

 

Apple Mac Pro

Bygget med kapasiteten til virkelig kraftige arbeidsstasjoner: to grafikkprosessorer, PCIe-basert flashlagring, Thunderbolt 2, nyeste generasjon Xeon-prosessorer, superraskt minne og støtte for 4K-video. Nye Mac Pro handler bare om én ting: Ytelse.

 

Apple iMac

Nye iMac har fått splitter nye prosessorer, den nyeste grafikkteknologien, nyskapende lagringsløsninger og tilkoblingsmuligheter med større båndbredde. Alt dette kommer til uttrykk på den mest lyssterke og fargerike Retina-skjermen en iMac noen gang har hatt.

Apple MacBook

MacBook Pro er tynnere, lettere og kraftigere enn noensinne. Og med den mest lys- og fargesterke skjermen en Mac noen gang har hatt, i tillegg til et batteri som varer hele dagen, er den alltid klar til bruk – uansett hvor du er når de gode ideene dukker opp.

 

 

Som autorisert Apple forhandler tilbyr Komplett Bedrift også skreddersydde Apple-maskiner, ta kontakt på salg@komplettbedrift.no for mer informasjon.