Kraften du trenger. Med påliteligheten du er avhengig av!

Lenovo-arbeidsstasjoner har ytelsen du trenger, med Intel Xeon-prosessorer og NVIDIA Quadro-grafikkort. Lenovo leverer verktøy til profesjonelle brukere i alle bransjer, fra arkitekter, produktutviklere, finansfolk, fagfolk innen medisin og forskning til programvareutviklere og ingeniører.

 

 

 

 

 

 

Hvorfor bør du velge arbeidsstasjonene fra Lenovo?

Utstyrt for utmerket ytelse: Inkluderer siste generasjon Intel CPU for mobile og stasjonære arbeidsstasjoner og det nyeste NVIDIA® Quadro®-grafikkortet.

Få all lagringsplassen du trenger: Opptil 64 GB med minne og 1 TB med PCIe-lagringsplass

Ultimat brukeropplevelse på mobile enheter: Oppgradert berøringsmatte er slitasjeresistent og gir mulighet for bruk av 3 knapper

Legendarisk pålitelighet: Med nye FLEX Performance Cooling og videreføring av MILSPEC testing av maskinene gjør disse ekstremt holdbare.

Lenovo ThinkPad P-serie

De bærbare PC-ene i P-serien kombinerer bærbarheten til ThinkPad med kraften til en arbeidsstasjon og kommer med ISV-sertifiserte programmer, super-rask grafikk og behandling samt mer toppmoderne teknologi for å håndtere dine data-intensive behov, i en overraskende lett og smal innpakning.

Lenovo ThinkStation P-serie

Med en arbeidsstasjon i ThinkStation P-serien får du ytelsen og påliteligheten du trenger for å oppnå profesjonelle resultater, innenfor ditt budsjett. ISV-sertifisert, profesjonell grafikk og Intel Xeon-teknologi.