Den nyeste generasjonen av 802.11ac Wi-Fi kombinert med avansert 3x3 MIMO-teknologi sikrer førsteklasses Wi-Fi-hastigheter og dekning over trådløse bånd på 2,4 GHz og 5 GHz.

  • EAP245 oppnår trådløse hastigheter på opptil 1,75 Gbps, med 1300 Mbps på 5 GHz-båndet og 450 Mbps på 2,4 GHz-båndet.
  • EAP225 sørger for hastigheter på opptil 867 Mbps og 300 Mbps på henholdsvis 5 GHz og 2,4 GHz.

 

Administrer flere nettverk fra en lokasjon med sentralisert kontroller-software.

TP-Link EAP-kontrolleren gjør det mulig for nettverksadministratoren å overvåke og administrere hundrevis av EAPer på flere steder, fra hvilken som helst tilkoblet PC i nettverket. Denne funksjonen gjør nettverket skalerbart og kan enkelt driftes eksternt.  Spar tid og penger, ingen store utgifter til IT-Drift. ideell for flere store nettverk som hotellkjeder, eller forretninger med flere distriktskontorer.

 

Captive Portal - Tilpassbar Gjestegodkjenning

Den kraftige gjesteautentiseringsfunksjonaliteten gjør det enkelt å tilpasse innstillinger for gjeste Wi-Fi. Administratorer vil kunne kontrollere gjestetilgang ved å designe en unik autentiseringsside og etablere et kupongsystem for å begrense bruksvarigheten for hver klient. Gjestegodkjenning støtter også opprettelsen av "Operator" -kontoer, som har tillatelse til å administrere gjestenettverket uten å ha tilgang til andre EAP administrative funksjoner.

 

Kraftig maskinvare sikrer utmerket ytelse for forretningsmiljøer

Broadcom / Qualcomm enterprise-class brikkesett gir fremragende ytelse i bedriftsklasse, noe som resulterer stabil drift og større klientkapasiteter.
Den dedikerte effektforsterkeren, profesjonell antenne og en godt designet RF-skjerm sikrer utmerket trådløs ytelse.

 

Gratis EAP Kontroller-programvare

TP-Links gratis EAP Kontroller-programvare lar brukerne enkelt administrere hundrevis av TP-Link EAPs på flere nettsteder, med kontrolleren fra en enkelt lokasjon. Evnen til å kontrollere, justere og visualisere hele nettverket fra en hvilken som helst tilkoblet PC gjør sentralisert Wi-Fi-ledelse mer effektiv og kostnadseffektiv enn noen gang før. EAP Kontroller Software integrerer sømløst med TP-Links EAP-serienheter for å skape kostnadseffektive Wi-Fi-løsninger som gir optimal ytelse.

 

Husk også relevant utstyr, som kompletterer ditt TP-Link Auranet nettverk!