Et komplett nettverk av tilgangspunkter, svitsjer og brannmurer - med styring fra ett sted i skyen.

I motsetning til de fleste cloud-løsninger på markedet som fokuserer utelukkende på trådløse nettverk omfatter Zyxel Nebula hele nettverket, fra trådløse aksesspunkter til svitsjer og brannmurer med sentral styring av Nebula Control Center. Det gir oversikt over sanntids trafikkinformasjon, klientstatus, nettverksbruk og dokumentasjon av hvordan nettverket er bygget gjennom et intuitivt, web-basert grensesnitt. Nettverksadministratorer få en bedre oversikt og kan lettere feilsøke og løse problemer eksternt og i flere nettverks steder rundt om i verden med en enkelt pålogging.

100% skybasert for ubegrenset skalerbarhet

Det helt skybasert Nebula kan du enkelt administrere nettverk spredt på forskjellige steder, som avdelingskontorer eller adskilte bedrifter. Det blir lett å kopiere innstillinger og sikkerhetskopiere. Å komme i gang med et nytt nettverk har aldri vært enklere. Med Nebulaappen tilgjengelig for iOS og Android, skanner du QR-koden på hver enhet, og enheten er lagt til i nettverket. Umiddelbart når produktet er fysisk installert og koblet til nettverket, blir innstillinger lastet ned, og den nyeste firmware installeres automatisk. Zyxel Nebula gjør at du kan fokusere på planlegging og styring av nettverket, og ikke på tidstyver som hardware- og softwareinstallasjon.

 

Under finner du det du trenger til hele nettverket, fra trådløse aksesspunkter til svitsjer og brannmurer med sentral styring av Nebula Control Center. Og er du usikker hva du trenger, så ta kontakt med en av våre kunderådgivere på telefon: 33 00 51 50 eller epost: salg@mpx.no så skal vi finne den optimale nettverksløsningen for nettopp deg og din bedrift.

ZYXEL NSG100 Nebula Security Gateway Firewall (brannmur)
Lagerstatus: 9 stk. på lager. (1-2 dager leveringstid)
Eks. mva.
3 503,-