ENESTÅENDE YTELSE, LEGENDARISK PÅLITELIGHET

Lenovo er en av verdens største PC-produsenter og de forskjellige seriene innen ThinkPad blir ofte kjennetegnet ved at påliteligheten er legendarisk. Lenovo gjennomfører testing i samsvar med amerikanske militærkravspesifikasjoner (MIL-Spec) mot ytterpunktene, noe som gjør at de bærbare PC-ene i ThinkPad-serien tåler faktisk mer enn påkjenningene i arbeidshverdagen. Med det prisbelønte presisjonstastaturet med rød TrackPoint®, berøringstyreplate, ergonomiske taster, og behagelige multimediaknapper, så har Lenovo med brukervennligheten også. Og tar vi med at disse seriene kommer i varianter der ytelsen ikke står tilbake for noe, og de leveres med en tidløs design som gjør seg i enhver setting.

Alt dette og mer til har gjort Lenovo til norske bedrifters selvsagte valg. Under finner du alle våre modeller i ThinkPad-seriene, og hva som kjennetegner dem.

 

Lenovo ThinkPad L-serie - Konvensjonelle bærbare PCer

Hvis produktivitet og pris er det viktigste, er disse bærbare PC-ene perfekte. L-serien, som alle PC-er i ThinkPad-produktutvalget, har legendarisk pålitelighet, det prisbelønte tastaturet, sikkerhetsfunksjoner og fremragende nettkonferansefunksjoner til gunstig pris.