Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Design som aldri før

Surface Book gir deg muligheten til å bringe liv til dine ideer. Sjette generasjon Intel® Core ™ prosessor og valgfri dedikert grafikk gir rask og jevn ytelse, selv om du kjører avanserte fullversjoner av tyngre programmer som Maya®, Solidworks, AutoCAD2, og mer. Med penn og fantastisk PixelSense skjerm kan du lett skisse, endre, og markere ditt arbeid. 

Den kraftigste maskinen i sin klasse

Surface Book med Performance Base er bygget for kraft med Intel® Core ™ prosessorer og opptil 16 GB RAM. Opptil 16 timer batterilevetid for videoavspilling holder deg gående hele dagen, hver dag. Omhyggelig utformet og bygget for å vare. Surface Book med Performance Base er bygget for ytelse men er likevel tynn og lett nok til å ta med deg hvor som helst.

Spiller godt med andre

Surface kobles sømløst til de fleste enheter som iPhone, Android-telefoner, eksterne skjermer, projektorer, skrivere og TV. Ikke bare vil den nye Surface fungere godt sammen med din iPhone, men også med dine favoritt Apple-tjenester. Bare installer iTunes og iCloud for å laste ned alle filene og holde bildene dine synkronisert.

I en tidsbegrenset periode får en meget god pris på headsetet Sennheiser PXC 550 hvis du kjøper pakke med Microsoft Surface Book og headset. NB! Gjelder kun de produktene som har dette med på bilde. 

YouTube Video -

Husk tilbehøret som gjør din nye Microsoft Surface Book enda bedre: