Den lille røde..

Den ikoniske røde Trackpoint-musen. De fleste som har vært noen år i arbeidslivet har enten brukt den selv eller møtt kunder eller samarbeidspartnere som sverger til den lille røde. Og akkurat det er ikke så rart da den har eksistert i mer enn 25 år. Det gir også et godt bilde på hvor lenge Lenovo har skreddersydd PCer for bedriftsmarkedet, mer enn 25 år med utvikling, innovasjon og fornøyde kunder.

Det går en vandrehistorie her på Komplett Bedrift om en representant fra Lenovo som i et møte utfordret alle til å reise seg opp stå på lokket til en Lenovo ThinkPad, og hvor han så lettere skremt ut når en av de han pekte på og utfordret viste seg å være en brande på over 200cm, men ThinkPaden holdt og alle kunne puste lettet ut. Nå er det kanskje ikke denne typen utfordringer en jobb-PC står ovenfor i det daglige, men røff behandling og slitasje forekommer, og da er det viktige å ha en PC som tåler det meste.

Kampanjeukene til Komplett Bedrift setter fokus på en bestemt kategori eller en utvalgt leverandør som kan gi din bedrift bedre flyt i IT-hverdagen. En kampanjeuke hos Komplett Bedrift kjennetegnes av stort utvalg bedriftsrelevante produkter og lave priser. Denne uken er fokuset på Lenovo, og vi har sammen plukket ut en rekke produkter til deg og din bedrift.

Ta kontakt med en av våre Lenovo-autoriserte produkteksperter på salg@komplettbedrift.no eller 33 00 51 50 (08-16) hvis du lurer på noe.

Kampanjen varer t.o.m 04.08.20 eller så langt lageret rekker.

Bærbar-PC 13,3" 

Bærbar-PC 14" 

Bærbar-PC 15,6" 

 

Tips: PCer på 15'6"  og 17,3" har ofte numeriske tastatur, perfekt om hverdagen innebærer plotting av tall.

Stasjonær-PC 

 

 

Lenovo ThinkCentre Nano - hvis en PC er så liten at du kan putte den i lommen, er den da stasjonær eller bærbar? Nano er så liten at den får deg til å stille deg filosofiske spørsmål. Men du trenger ikke sette spørsmålstegn ved ytelsen, disse leverer like mye eller mer kraft enn mange av sine større konkurrenter. Til tross for dette klarer den seg med 30% mindre strøm enn en vanlig stasjonær-PC, faktisk så kan disse drives med strøm fra skjermen via USB-C eller i nødstilfeller, en powerbank!

Hekt den rett på PC-skjermen, fest den under skrivebordet eller rett på veggen, uansett hvor du plasserer den kommer du mest sannsynlig ikke se den og ihvertfall ikke høre den..

Nano

Fortiden v.s fremtiden

"Må ha" til din Lenovo laptop