Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Kjøp Galaxy Tab S9-serien og få med NotePaper Screen og Book Cover Keyboard Slim

 

Ved kjøp av Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra i kampanjeperioden får du Tab S9 NotePaper Sceen & Book Cover Keyboard Slim. Se mer info nederst på siden. 

Velg din Galaxy Tab her:

 

Galaxy Tab S9  Galaxy Tab S9+ Galaxy Tab S9 Ultra

 

 

Galaxy Tab S9 

 

Galaxy Tab S9+

 

Galaxy Tab S9 Ultra 

 

Slik får du produktet ditt! 

Kjøp en utvalgt Samsung Galaxy Tab S9/ S9+/ S9 Ultra i perioden 11.03 - 07.04.2024.

Følg trinnene nedenfor for å få Smart Book Cover;
1. Registrer en Samsung Account* senest 30.04.2024.


2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra senest 30.04.2024. Gå til ”Utforsk”, klikk på ”Fordeler” øverst til venstre i appen og velg gjeldende kampanje. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.


3. Trykk på knappen "Ta del i tilbudet" for å komme til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen og oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Vær oppmerksom på at registrering og utsendelse av tilleggsprodukter håndteres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.


4. Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse til den e-postadressen som er knyttet til din Samsung Account. Opplysningene gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics AB. Hvis registreringen godkjennes, vil tilleggsproduktet sendes av Aditro Logistics AB innen ca. 30 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et tilleggsprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet sendes senere enn etter 30 dager.⁴


*Registrer en Samsung Account ved å gå til ”Innstillinger” → ”Kontoer og sikkerhetskopiering.” → ”Kontoer” → ”Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account.

* Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra (SM-X710/SM-X716/SM-X810/SM-X816/SM-X910/SM-X916), hos utvalgte forhandlere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Tilbudet gjelder kun nettbrett som er kjøpt og aktivert i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Tilbudet gjelder fra 11.03.2024 til 07.04.2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet en (1) gang per kvittering/faktura og person/husstand som oppfyller kampanjevilkårene. For å få ditt tilleggsprodukt fra Samsung må fullstendig navn, e-postadresse, kvittering og serienummer for kjøpet av Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra registreres via Samsung Members eller på www.samsung.com/no/offer/galaxy-tab-s9-bundle-redeem senest 30.04.2024. Se fullstendige vilkår på: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/no/tc/S9F_Keyboard_cover_slim_and_Note_paper_Screen_Norwegian_TC.pdf.

Den innsendte informasjonen sjekkes manuelt av vår logistikkpartner Aditro Logistics AB. Ved godkjent registrering sendes tilleggsproduktet av Aditro Logistics AB etter cirka 30 virkedager til den oppgitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et tilleggsprodukt er midlertidig utsolgt, kan tilleggsproduktet bli sendt senere enn etter 30 dager. Hvis tilleggsproduktet er utsolgt, har Samsung rett til i stedet å tilby et tilsvarende produkt av tilsvarende verdi. Levering skjer kun i Norge, Sverige og Danmark, og tilbudet gjelder i den angitte kampanjeperioden. Vi ber deg være oppmerksom på varsler som kommer via e-post eller SMS. Dersom tilleggsproduktet har blitt returnert til Samsung fordi det ikke har blitt hentet, vil Samsung bare sende tilleggsproduktet på nytt maksimalt én (1) gang og innenfor den angitte kampanjeperioden.

Personopplysninger vil bli behandlet i forbindelse med deltagelse i kampanjen. I samsvar med gjeldende personvernlovgivning sletter Samsung alle personopplysninger mot slutten av den ordinære kampanjeperioden. Det er derfor ikke mulig å etterregistrere eventuelle bestillinger når registreringsperioden er utløpt.

Mer informasjon om dette finner du i Samsungs personvernerklæringen for denne kampanjen, som er tilgjengelig her https://www.samsung.com/no/estore/privacy-policy.