Leasing - smart løsning for smarte bedriftseiere!


Du kan enkelt lease alle våre produkter* til enhver tid. Leasing gir fleksibilitet og mer tid og penger til å investere i det som er strategisk viktig for din bedrift.

Utviklingen innenfor teknologi går raskt og IT-utstyr blir fort utdatert. En leasingavtale gjør det mulig å holde seg oppdatert på det nyeste samtidig som det er både fleksibelt og forutsigbart. Når leasingavtalen utløper kan du enten kjøpe ut produktene eller du kan levere de tilbake - vi sørger selvfølgelig for at produktene får nytt liv! Du kan lease alle* produkter med valgfri leasingperiode på 15 mnd, 24 mnd eller 36 mnd. Leasingpris blir presentert i handlevognen så du enkelt kan se månedsbeløp og velge leasingperiode, enklere blir det ikke!

 

Forutsigbare utgifter


Ingen innskudd eller egenandel. Ingen krav til pant eller annen sikkerhet. Merverdiavgift betales ikke på investeringstidspunktet, men som en del av det månedlige leasingbeløpet. Leasing er løsningen for deg som ønsker forutsigbarhet som ikke går på bekostning av fleksibilitet.  

 

 

 

Valgfri leasingperiode


Du velger selv lengden på leasingperioden, 15 mnd, 24 mnd eller 36 mnd. Vi anbefaler alltid å velge leasingperiode etter forventet brukstid av produktet. Etter endt leasingperiode kan du levere inn produktene eller kjøpe de ut for en rimelig penge.

 

 

 

Alltid oppdatert 


Hos oss finner du det nyeste av det nye. Som bedriftseier skal du slippe å bekymre deg for uforutsette utgifter knyttet til investeringer av IT-utstyr. Velg mellom tusenvis av produkter til en lav fast månedspris.

 

 

Sirkulær økonomi 


Dersom du ønsker å returnere produktet etter endt leasingperiode sørger vi for at produktet får leve videre. Produktet blir pusset opp og brukt videre, eller brukt som deler. Uansett utfall – du kan være tygg på at produktet blir utnyttet så effektivt og lenge som mulig i et kretsløp der minst mulig ressurser går tapt.

 

 

 

Priseksempler på leasing hos Komplett Bedrift

Så enkelt er det å lease IT-utstyr

Lease IT-produkter på 1-2-3:

 

  • Legg varene i handlekurven på vanlig måte og gå til kassen

  • I kassen krysser du av for leasing og velger ønsket leasingperiode

  • Les igjennom avtalen og signer med BankID

  • Din leasingsøknad er nå til behandling hos vår samarbeidsparter

  • Ved godkjent søknad vil varene sendes og du mottar signert kontrakt per e-post

 

Les mer om leasing her...