Nettverk som er enkelt å skalere og sikkert

Det amerikanske teknologiselskapet Cisco produserer teknologi innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandling. Nettverksselskapet ble etablert i 1984 og har i dag et solid utvalg nettverksløsninger. Løsningene innen intelligent nettverk og trådløse kommunikasjon, lagring, sikkerhet og videokonferanse er som skapt for SMB-markedet.

Cisco tilbyr nettverk i verdensklasse. Enten du har et nyoppstartet firma med en eller to ansatte, jobber frilans, er IT-sjef i et mellomstort eller stort selskap eller butikksjef for en retail-butikk, så bør du ha kjennskap til Cisco og deres løsninger og produkter.

Arbeidshverdagen vår er forandret, stadig flere sitter på hjemmekontor og de ansatte er mer mobil enn tidligere. Dette gjør at vi stiller høyere krav til at teknologien fungere på tvers av plattformer og hvor enn vi er. Med teknologi fra Cisco kan vi sørge for sømløst og sikkert samarbeid som ikke går utover produktiviteten.

Cisco Norge

Ved hovedkontoret til Cisco Norge på Lysaker jobber nesten 500 ansatte med markedsføring og salg, supply chain og mye mer. Og alt som kalles Webex Devices utvikles på Lysaker! Fra ide til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Cisco har faktisk et av de største in-house design teamene i Norge.

Komplett Bedrift har et tett samarbeid med Cisco, og vi jobber hardt for å tilby våre kunder de beste løsningene. Er du usikker på hva du trenger til din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne å finne løsninger som passer deg og din bedrift.

Se alle produkter fra Cisco.

Cisco 💙 Apple

Cisco og Apple inngikk partnerskap allerede i 2015 med formålet å gi en unik kundeopplevelse for alle felles kunder der iOS-enheter får prioritet i nettverket for blant annet datatrafikk, applikasjoner og voice/video. Det betyr at alle Apple-enheter på et Cisco-nettverk vil prioriteres fremfor andre operativsystemer, og i tillegg vil nettverket huske deg og dine iOS-enheter slik at du kun trenger å logge deg på en gang på en enhet. Se hvilke fordeler Cisco og Apple-samarbeidet gir deg her.

YouTube Video - Simple and Secure Solutions for Small Business- Cisco Designed Video

Cisco & Microsoft

Det at Cisco og Microsoft er offisielle teknologipartnere er kanskje ikke så godt kjent. Og med Webex USB (som kommer til Komplett Bedrift om ikke lenge) kan alle enkelt koble seg opp til Microsoft Teams på møterommet med en enkel USB-kabel! Les mer om samarbeidet her.

Hvorfor velge Cisco?

Cisco Designed, en ny teknologiportefølje designet spesielt for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg med IT slik at du kan fokusere på det som betyr mest - å utvide og vokse virksomheten din. Cisco Designed porteføljen er laget for å hjelpe deg med å opprette tilkobling til nettet, sikkerhet og samarbeid på en effektiv måte.

Cisco Designed-løsninger er laget for å hjelpe deg med å opprette tilkobling, sikkerhet og samarbeid:

Lokalt nettverk

Med de nye trådløse Cisco Business-løsningene kan du enkelt koble ansatte og kunder. Ciscos nye Catalyst 1000 Series-svitsjer er også enkle, sikre og pålitelige - slik at du kan utvide nettverket ditt med tillit. I tillegg muliggjør Ciscos FindIT Network Manager enkel konfigurering og administrasjon, med support døgnet rundt.

Skybasert nettverk

Sikre og skalerbare Cisco Meraki-nettverk fungerer ganske enkelt. For virkelig små distribusjoner tilbyr Meraki Go trådløse tilgangspunkter og brytere innendørs og utendørs, konfigurert og administrert fra en app for mobile enheter uten teknisk kunnskap.

Sikkerhet

Beskytt virksomheten din med bransjeledende sikkerhet. Blokker de siste nettbaserte truslene med Cisco Umbrella. I stedet for passord, autentiser brukere som prøver å få tilgang til nettverket ditt ved hjelp av Cisco Duo. Forhindre nettangrep med Cisco Advanced Malware Protection (AMP), verdens største sikkerhetsinformasjonsplattform.

Beregn

Oppfyll skiftende krav med en infrastruktur i riktig størrelse - og få mest mulig ut av nye applikasjoner, lavere kostnader og enklere administrasjon. Cisco UCS tilbyr frittstående databehandlingskapasitet, mens Cisco Hyperflex Edge tilbyr en konvergerte løsning av beregning og lagring; begge kan administreres hvor som helst med Cisco Intersight. Med AppDynamics kan du vurdere applikasjonsytelsen for å få verdifull innsikt for å utvide virksomheten din.

Cisco Webex

Smart videokonferanse med Webex Room USB

Webex Room USB er en løsning som gir mulighet for trådløs deling og video av høy kvalitet, slik at du kan opprette produktiviteten der du er. Kan enkelt styres med en fjernkontroll eller direkte via klienten din. Du kan også dele presentasjonen lokalt ved å koble Room USB til den bærbare datamaskinen med en HDMI-kabel.

Fordeler med Webex Room USB:

  • Trådløs deling uten eksterne enheter eller dongler
  • Koble enkelt kablene til PC-en din og start et møte fra hvilken som helst klient
  • AI-funksjoner som telling av antall deltagere og undertrykker støy utenfor møterommet
  • Digital skilting som gir liv til dine display
Cisco Webex Room USB Videokonferanse

Cisco Webex Room USB

Videokonferansesett
Ikke på lager. 1 stk. forventes sendingsklare 17.okt..2022 (usikker dato)
18 471,-
Eks. mva.
YouTube Video - Cisco Webex Room Kit Mini via USB
YouTube Video - Cisco Webex Room Series

Visste du at hvert eneste år leverer Cisco flere titalls millioner SMB-svitsjporter?

Cisco er det største navnet innen nettverksdrift, synonymt med suksess i de største og tøffeste nettverksmiljøene i verden, men Cisco Small Business-switcher viser at også Cisco kan tenke smått. Cisco Small Business Switch-familien kombinerer det beste av Ciscos ytelse, pålitelighet og valuta for pengene med en produktutforming som er spesielt innrettet mot utfordringene som små bedrifter står overfor hver dag.

Finner du ikke ønskelig switch i vårt sortiment, ta kontakt med vår salgsavdeling på mail: salg@komplettbedrift.no eller telefon: 33 00 51 50 så skal vi hjelpe deg med å finne riktig switch til ditt behov.

 

Meraki Go

Meraki Go fra Cisco er en komplett nettverksløsning med skybasert administrasjon som gir deg sikker, enkel og brukervennlig nett-tilgang med verdensledende sikkerhet ut av boksen. Her dekkes blant annet e-post, nettverk, sky, web, endepunkter og alt mellom. 

Uansett om du sitter på kontoret eller hjemme er sikkerhet noe som bør tas på alvor. Det gjør du med Meraki Go, som er knyttet opp til den samme globale trusselbasen som Cisco. Med automatiske oppdateringer på tvers av dine Meraki Go-produkter er du alltid sikker. Om du vil lese mer om dette kan du klikke her

Meraki GO tilbyr blant annet:

  • Enkelt oppsett og høy brukervennlighet
  • Utmerket nettverk for mindre bedrifter og hjemmekontoret
  • Høy ytelse, og god styring. Du kan f.eks. prioritere kritiske tjenester.
  • Gjestenett
  • Verdensledende sikkerhet
  • Full kontroll via dashbordet i appen
YouTube Video - Meraki Go

Uansett om du sitter på kontoret eller hjemme er sikkerhet noe som bør tas på alvor. Og det gjør du med Meraki GO, som er knyttet opp til den samme globale trusselbasen som Cisco. Med automatiske oppdateringer på tvers av dine Meraki GO-produkter er du alltid sikker. Om du vil lese mer om dette kan du klikke her! Se hvor enkelt det er å sette opp Meraki Go i filmen over!

Vi anbefaler en kombinasjon av brannmur/router(GX 20), switch(GS 110) og et aksesspunkt(GR10/GR60) avhengig av hvor stort lokale og antall brukere du skal dekke. Har du et lite kontor eller hus/leilighet med korte avstander holder det med brannmur/router og innendørs aksesspunkt som et eksempel. Antall AP'er bør økes per 15 enheter/brukere. Er du usikker? Ta kontakt med oss så skal vi finne optimal løsning for deg og din bedrift!

Under 15 enheter:

For deg med lite lokale/kontor/hus og under 15 enheter/brukere

Over 15 enheter 

For deg med noe større lokale/hus og over 15 enheter/brukere

Enheter både inne og ute:

For deg med lite lokale og brukere/enheter både ute og inne

NB! Iforhold til strøm og hvordan man velger å forsyne AP'ene med strøm, enten via nettverkskabel via PoE eller via medfølgende strømadapter, er det veldig opp til hva slags lokale man har og hva slags oppsett man ønsker. Har man eks. strømuttak? Hvis ikke dette finnes er det kanskje den beste løsningen PoE. Over lister vi noen alternativer på noen tenkte scenarioer. Usikker? Ta kontakt med oss, så skal vi finne en løsning som passer deg og ditt lokale!

 

Plukk & miks:

Her finner du alle Meraki Go produkter, plukk og miks etter eget ønske ut i fra ditt behov:

Meraki – skybasert IT

Vi i Komplett vet at nettverk kan være komplisert for kundene våre, men det behøver det ikke å være. Med teknologi fra Cisco gjør vi nettverket ditt enklere, smartere og raskere.


Produktene fra Meraki er designet for den moderne bedriften, og bygd for å bidra til å levere en skalerbar og enkel IT- løsning for fremtiden. Portefølje inneholder trådløst- og kablet nettverk, gjennomgående sikkerhet MDM løsning og smartkameraer, og det beste av alt er at det administreres gjennom et web-basert dashbord.

Fordelen for deg som kunde:
• Du kan administrer nettverket gjennom et web-basert dashbord
• Du kan overvåke og kontroller brukere, applikasjoner og enheter i sanntid
• Du får tilgang til å administrer fra hvor som helst, også fra mobil enhet

Tror du Meraki-løsningen er noe for deg? Klikk her!

Nysgjerrig på hvordan Cisco sine løsninger kan hjelpe deg og din bedrift? Ta kontakt med:

 

Kai Sæther

Account Manager
kai.saether@komplettbedrift.no
41 32 52 05