Dagens VR-teknologi byr på langt mer enn gaming! Vi ser en økende bruk i skolen, i alle aldre fra barneskoler til høyere utdanning. Eiendomsmeglere, leger, bilindustrien og bare blant noen som har begynt å benytte seg av VR- og/eller AR-teknologi. Det finnes forskjellige VR headset å velge mellom, blant annet fra HTC Vive og Oculus. 

VR i bedriften 

VR-teknologi har tatt markedet med storm med dens utrolige evne til å gjøre om tanker til virkelighet. Nå har spesielt medisin og andre bransjer blitt mer interessert i teknologien. Med VR kan du nemlig ta i bruk den mest effektive læringsmetoden som finnes: learning by doing!

Motiver og forbered de ansatte med virtuell virkelighet! Les mer om VR i bedrift her!

Møterom i VR

Nytt og spennende! Virtuelle møterom er noe vi i Komplett Bedrift er sikre på at har kommet for å bli. Les mer om det her

Digitale møterom med Pointmedia

Det Norske VR-byrået Pointmedia tilbyr nå en intuitiv samhandlings- og møteplattform for bruk i VR-brillene Oculus Quest. Møteplattformen i VR er en game changer da du vil føle en naturlig tilstedeværelse som er langt mer intuitiv enn tradisjonelle møteverktøy.

Over 45% av verdens arbeidsplasser har blitt satt på permanent hjemmekontor under pandemien og møtearenaen har blitt erstattet med kommunikasjonsplattformer i 2D. Dette gir begrensede mulighetene til interaksjon og samhandling. Når VR-briller skal kjøpes inn til de ansatte er også løsningen som skal benyttes i brillene viktig for produktivitet og effektiviteten.

Kom i gang nå

Løsningen er kompatibel med de mest populære headsettet på markedet som Oculus Quest 2, og du får 30 dagers gratis prøveperiode på The VR Office.

VR-kontorer

The VR Office er en samhandlings og møteplattform for bruk i VR, utviklet av Pointmedia. Møterommene leveres på Oculus Quest 2, men er også kompatibelt med for eksempel HTC Vive og Oculus Rift. The VR Office er designet for små team, SMB og store bedrifter som som trenger trådløs interaksjon gjennom VR-briller.
Gjennom VR-brillene vil du kunne kommunisere og jobbe mer effektivt og tydeligere sammen med teamet ditt, be inn gjester til presentasjoner eller holde foredrag i auditoriet. Alle VR-kontorer kan tilpasses med bedriftens logo og uttrykk. Det er mulighet for å kunne tilpasse løsningen videre ut i fra bedriftenes behov

Fordeler med The VR Office:

 • Skaper bedre felles forståelse
 • Spar inn reisetid og reisekostnader
 • Jobb med 3D modeller slik de er ment til å oppleves
 • Intuitivt og enkelt i bruk
 • Et godt beslutningsverktøy
 • Kommuniser og møt hverandre på tvers av landegrenser

 

Simulator for opplæring og trening

The VR Office er bygget på en plattform som gjør det enkelt og rimelig å produsere virtuelle opplevelser, trening, spill og opplæring.
Vi leverer i dag skreddersydde simulatorer til bedrifter og næringsliv som har opplærings og treningsbehov av personell og medarbeidere. Opplevelser og handlinger i VR oppfattes som en personlige opplevelse og memoriseres langt sterkere i etterkant.

B2B Integrering

Med The VR Office kan du få møterom, auditorium og avatarer skreddersydd til din bedrift. Det inkluderer:

 • Møterom med din logos bedrift
 • Et auditorium for større foredrag og møter
 • Møterom for opp til 16 personer med tavle og strømmeløsning
 • Tablet med funksjoner skreddersydd for business (hologram -og verktøyportal, post-it-lapper, notatblokk, internettleser m.m.)
 • Oppholdsrom for aktiviteter og sosialisering

For å bestille løsningen eller lese mer om The VR Office, klikk her. Det kan også bestilles ytterligere møterom ved behov for større virtuell plass.

Digi.no har skevet om Pointmedia sin VR-løsning for kontoret og samarbeidet med Komplett Bedrift. Les artikkelen her.

VR i skolen

VR er ikke bare spill og moro, men kan brukes som et virkemiddel i undervisningen. Ja, det kan absolutt hjelpe til med å holde motivasjonen oppe, men det er nok ikke så lenge til VR er hverdagskost. VR kan brukes i de fleste fag fra religion og naturfag til kjemi og gym. Ta med elevene på en reise ut i verdensrommet, la de oppleve verdenshistorien, eller ta de med på en reise rundt i verden.

Utforsk havbunner, utfør operasjoner, bestig Everest. Mulighetene er enorme med VR.

PC og tilbehør til ditt VR headset

Dersom du trenger en PC til din nye VR-rigg, så er det viktig å huske at VR krever sitt i en PC. Mer minne, bedre grafikk og en prosessor som takler jobben. Her har vi valgt ut tre Komplett PC-er som gjør jobben. Og kunne du tenkt deg å endre litt på specs, så er det ikke noe i veien for det. Klikk deg inn på produktsiden og klikk på "Tilpass før kjøp" så kan du endre på det du måtte ønske.

Oculus Quest 2 >

Avanserte alt-i-ett-VR-system!

Alle detaljer har blitt utviklet for å tilpasse virtuelle verdener til dine bevegelser. Få mest ut av hvert eneste øyeblikk med lynrask ytelse og neste generasjons grafikk kvalitet!

Enkelt oppsett

Bare åpne esken, kjør oppsettet med appen på din smarttelefon og kast deg ut VR-verdenen.

Quest 2 krever at du logger inn med Facebook. Slik kan du enkelt møte venner og utforske fellesskapet over hele verden.

Ønsker du å koble dine nye Quest 2 til PC? Da trenger du en Oculus Link-kabel som ikke følger med i pakken.

Velg mellom 64 GB og 256 GB.

Vær sosial med VR

Quest 2 kan brukes til å møte dine kolleger, holde møter og til å utforske VR-fellesskapet over hele verden.

Du får en altoppslukende opplevelse når du deltar i eksklusive arrangementer, ser filmer, opplever naturen, eller holder møter.

De innebygde høyttalerne gir en posisjonell og filmaktig lyd.

Inkludert i pakken er VR-briller, to Touch-kontrollere, ladekabel, to AA-batterier, strømadapter og brilleavstandsstykke.

HTC Vive Focus 3 >

HTC VIVE Pro >

VR på profesjonelt nivå!

Nyt den klare lyden og oppslukende VR-opplevelsen med VR Pro. Slipp deg løs og la kreativiteten ta over. Chaperone-systemet gir en advarsel når du nærmer deg fysiske gjenstander i miljøet rundt deg. 

Du må ha en PC som er kraftig nok for å benytte deg av Vive Pro. Se mer her.

HTC VIVE Cosmos >

Ergonomisk og effektivt!

Sporing og avanserte kontrollere muliggjør presisjon og bevegelsesfrihet. Fyldig stereolyd er integrert de formtilpassede hodetelefonene lar deg jobbe komfortabelt. 

Du må ha en PC som er kraftig nok for å benytte deg av Vive Cosmos. Se mer her.

YouTube Video - VIVE Cosmos | Change the face of VR