Vive oppfordrer bedrifter til å skape, samarbeide og engasjere seg i ny teknologi med deres førsteklasses VR-teknologi. Vive gjør virtuell virkelighet så effektivt og enkelt som mulig for å styrke bedriften. 

 

VIVE ENTERPRISE 

VR-teknologi har tatt markedet med storm med dens utrolige evne til å gjøre om tanker til virkelighet. Nå har spesielt medisin og andre bransjer blitt mer interessert i teknologien. Med VR kan du nemlig ta i bruk den mest effektive læringsmetoden som finnes: learning by doing!

Motiver og forbered de ansatte med virtuell virkelighet! Les mer om VR i bedrift her!

VR i skolen

VR er ikke bare spill og moro, men kan brukes som et virkemiddel i undervisningen. Ja, det kan absolutt hjelpe til med å holde motivasjonen oppe, men det er nok ikke så lenge til VR er hverdagskost. VR kan brukes i de fleste fag fra religion og naturfag til kjemi og gym. Ta med elevene på en reise ut i verdensrommet, la de oppleve verdenshistorien, eller ta de med på en reise rundt i verden.

Utforsk havbunner, utfør operasjoner, bestig Everest. Mulighetene er enorme med VR.

PC og tilbehør til ditt VR headset

Dersom du trenger en PC til din nye VR-rigg, så er det viktig å huske at VR krever sitt i en PC. Mer minne, bedre grafikk og en prosessor som takler jobben. Her har vi valgt ut tre Komplett PC-er som gjør jobben. Og kunne du tenkt deg å endre litt på specs, så er det ikke noe i veien for det. Klikk deg inn på produktsiden og klikk på "Tilpass før kjøp" så kan du endre på det du måtte ønske.

Oculus Quest 2:

Vive sitt mest avanserte alt-i-ett-VR-system!

Alle detaljer har blitt utviklet for å tilpasse virtuelle verdener til dine bevegelser. Få mest ut av hvert eneste øyeblikk med lynrask ytelse og neste generasjons grafikk kvalitet!

VIVE Pro:

VR på profesjonelt nivå!

Nyt den klare lyden og oppslukende VR-opplevelsen med VR Pro. Slipp deg løs og la kreativiteten ta over. Chaperone-systemet gir en advarsel når du nærmer deg fysiske gjenstander i miljøet rundt deg. 

VIVE Cosmos:

Ergonomisk og effektivt!

Sporing og avanserte kontrollere muliggjør presisjon og bevegelsesfrihet. Fyldig stereolyd er integrert de formtilpassede hodetelefonene lar deg jobbe komfortabelt.