Dedikerte kunderådgivereDedikert hjelp

Dagens VR-teknologi byr på langt mer enn gaming! Vi ser en økende bruk i skolen, i alle aldre fra barneskoler til høyere utdanning. Eiendomsmeglere, leger og bilindustrien er bare noen som har begynt å benytte seg av VR- og/eller AR-teknologi. Det finnes forskjellige VR headset å velge mellom, blant annet fra HTC Vive og Oculus. 

 

VR i bedriften 

VR-teknologi har tatt markedet med storm med dens utrolige evne til å gjøre om tanker til virkelighet. Nå har spesielt medisin og andre bransjer blitt mer interessert i teknologien. Med VR kan du nemlig ta i bruk den mest effektive læringsmetoden som finnes: learning by doing!

Motiver og forbered de ansatte med virtuell virkelighet! 

 

 

VR i skolen

VR er ikke bare spill og moro, men kan brukes som et virkemiddel i undervisningen. Ja, det kan absolutt hjelpe til med å holde motivasjonen oppe, men det er nok ikke så lenge til VR er hverdagskost. VR kan brukes i de fleste fag fra religion og naturfag til kjemi og gym. Ta med elevene på en reise ut i verdensrommet, la de oppleve verdenshistorien, eller ta de med på en reise rundt i verden.

Utforsk havbunner, utfør operasjoner, bestig Everest. Mulighetene er enorme med VR.

PC og tilbehør til ditt VR headset

Dersom du trenger en PC til din nye VR-rigg, så er det viktig å huske at VR krever sitt i en PC. Mer minne, bedre grafikk og en prosessor som takler jobben. Her har vi valgt ut tre Komplett PC-er som gjør jobben. Og kunne du tenkt deg å endre litt på specs, så er det ikke noe i veien for det. Klikk deg inn på produktsiden og klikk på "Tilpass før kjøp" så kan du endre på det du måtte ønske.

Oculus Quest 2 >

Avanserte alt-i-ett-VR-system!

Alle detaljer har blitt utviklet for å tilpasse virtuelle verdener til dine bevegelser. Få mest ut av hvert eneste øyeblikk med lynrask ytelse og neste generasjons grafikk kvalitet!

Enkelt oppsett

Bare åpne esken, kjør oppsettet med appen på din smarttelefon og kast deg ut i VR-verdenen.

Quest 2 krever at du logger inn med Facebook. Slik kan du enkelt møte venner og utforske fellesskapet over hele verden.

Ønsker du å koble dine nye Quest 2 til PC? Da trenger du en Oculus Link-kabel som ikke følger med i pakken.

Velg mellom 64 GB og 256 GB.

Vær sosial med VR

Quest 2 kan brukes til å møte dine kolleger, holde møter og til å utforske VR-fellesskapet over hele verden.

Du får en altoppslukende opplevelse når du deltar i eksklusive arrangementer, ser filmer, opplever naturen, eller holder møter.

De innebygde høyttalerne gir en posisjonell og filmaktig lyd.

Inkludert i pakken er VR-briller, to Touch-kontrollere, ladekabel, to AA-batterier, strømadapter og brilleavstandsstykke.

HTC Vive Focus 3 >

HTC VIVE Pro >

VR på profesjonelt nivå!

Nyt den klare lyden og oppslukende VR-opplevelsen med VR Pro. Slipp deg løs og la kreativiteten ta over. Chaperone-systemet gir en advarsel når du nærmer deg fysiske gjenstander i miljøet rundt deg. 

Du må ha en PC som er kraftig nok for å benytte deg av Vive Pro.

HTC VIVE Cosmos >

Ergonomisk og effektivt!

Sporing og avanserte kontrollere muliggjør presisjon og bevegelsesfrihet. Fyldig stereolyd er integrert i de formtilpassede hodetelefonene som lar deg jobbe komfortabelt. 

Du må ha en PC som er kraftig nok for å benytte deg av Vive Cosmos. 

YouTube Video - VIVE Cosmos | Change the face of VR